Selahaddin Eyyübi Anaokulu
NUR MAH. 2. SK. NO 3 ARTUKLU / MARDİN

VİZYON

Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerleri ve kaynakları en verimli bir şekilde korunarak kullanarak gelişen, ortaya çıkan fırsatları, nitelikli insan kaynakları ile etkin , yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarla değerlendiren, gelişmeyi ilke edinen, saygı ve sevgiye dayanan bir iletişim ortamı, barışçıl, huzur dolu eğitim merkezi okul olmak.

MİSYON

Eğitimde sürekli yenileşmeyi ve gelişmeyi sağlayarak; öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla okulumuzu Eğitim,bilim ve kültür merkezi yapmak. Tüm öğrencilerimize mümkün olan en yüksek standartlarda erişim hakkı tanıyarak gelişimlerini sağlamak. Öğrencilerimize eğitim yoluyla bütün potansiyellerini kullanabilmek, iyi bir vatandaş olarak ailelerine, topluma ve ülkelerine karşı sorumlu bir birey olarak yetiştirmek.

İkili

07.30-12.20 12.30-17.20